Kahve falında düşmanını tokatlamak

Kahve falında düşmanını tokatlamak işlerin eski haline döneceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında düşmanını tokatlamak gördüyseniz:

  • Belli plan ya da düzenlemelerin gereğinden fazla şey gerektirdiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında düşmanını tokatlamak dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını tokatlamak yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, masraflarının azalacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğini tokatlamak sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu tokatlamak her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında adam tokatlamak zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi tokatlamak kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi kendini tokatlamak işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına delalettir.

Kahve falında sevgilini tokatlamak bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top