Kahve falında sevdiğini tokatlamak

Kahve falında sevdiğini tokatlamak çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, hastalıkların iyileşeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğini tokatlamak gördüyseniz:

  • Aşırı titizlik karşınızdaki insanların size tepki göstermesine neden olabilir.

Kahve falında sevdiğini tokatlamak eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne tokatlamak işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunu tokatlamak ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına inanılır.

Kahve falında karısını tokatlamak etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevmediğin birini tokatlamak onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kadını tokatlamak bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine işarettir.

Kahve falında eşini tokatlamak yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında hanımını tokatlamak olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top