Kahve falında çocuğunu tokatlamak

Kahve falında çocuğunu tokatlamak ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunu tokatlamak gördüyseniz:

  • Yetiştirilmeyen veya eksik tamamlanan işler nedeniyle eleştiri alabilirsiniz.

Kahve falında erkek çocuğunu tokatlamak hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunu tokatlamak kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına delalet eder.

Kahve falında kocayı tokatlamak hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına rivayet eder.

Kahve falında adam tokatlamak hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine delalettir.

Kahve falında eşini tokatlamak alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek tokatlamak yeni iş fırsatları yakalayacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın tokatlamak bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına işaret eder.

Kahve falında sevmediğin birini tokatlamak çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top