Kahve falında sevgiliyi tokatlamak

Kahve falında sevgiliyi tokatlamak kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, her anlamda güçleneceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi tokatlamak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz veya sosyalleşmeniz durumunda alışılmadık bağlantılar kurulabilir.

Kahve falında sevgilini tokatlamak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi tokatlamak umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi tokatlamak ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına delalet eder.

Kahve falında erkek tokatlamak sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına inanılır.

Kahve falında başkasını tokatlamak konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında kocayı tokatlamak yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, iyi geçiminin devam edeceğine inanılır.

Kahve falında annesini tokatlamak güzel gelişmeler yaşanacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına inanılır.

Kahve falında oğlunu tokatlamak tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top