Kahve falında arkadaşını tokatlamak

Kahve falında arkadaşını tokatlamak uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, başarılarının devamının geleceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, düşlediği evliliğin gecikeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, daha pozitif biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını tokatlamak gördüyseniz:

  • Geçmişte yaptıklarınızın rehberliği size yardım edebilir.

Kahve falında arkadaşını tokatlamak hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kendini tokatlamak olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, yeni bir çevre edinileceğine işaret eder.

Kahve falında birini tokatladığını görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına alamet eder.

Kahve falında şeytan tokatlamak maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında sevgilini tokatlamak hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, yalan söylemeye delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğunu tokatlamak bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi tokatlamak rakiplerin her konuda fark atacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini tokatlamak bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top