Kahve falında çiğdem tarlası görmek

Kahve falında çiğdem tarlası görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, unvan sahibi olacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında çiğdem tarlası gördüyseniz:

  • İş ortaklıklarında son derece anlayışlı olmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında çiğdem tarlası görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz çiğdem görmek fal sahibinin işlerinin açılacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı çiğdem görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında çiğdem yediğini görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine tabir olunur.

Kahve falında çiğdem kabuğu görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı çiğdem çiçeği görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, umutların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında çiğdem çekirdek görmek hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah çiğdem görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top