Kahve falında çiğdem çekirdek görmek

Kahve falında çiğdem çekirdek görmek hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğdem çekirdek gördüyseniz:

  • Yararlı tavsiyelerde bulunan kşileri dinlemeli, faydalı fikirlere yer açmalı ya da size destek olmak veya yardım etmek isteyen kişilere izin vermelisiniz.

Kahve falında çiğdem çekirdek görmek uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı çiğdem görmek çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında siyah çiğdem görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında çiğdem tarlası görmek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında çiğdem yemek başarıların çoğalacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine işarettir.

Kahve falında çiğdem kabuğu görmek bol nimete kavuşacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında sarı çiğdem çiçeği görmek sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz çiğdem görmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, sağlık sorunlarının artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top