Kahve falında sarı çiğdem çiçeği görmek

Kahve falında sarı çiğdem çiçeği görmek şansın her zaman kişiden yana olacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, rütbesinin artacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında sarı çiğdem çiçeği gördüyseniz:

  • Bırakın herkes her şeyi kendi bildiği gibi yapsın.

Kahve falında sarı çiğdem çiçeği görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında sarı çiğdem görmek yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz çiğdem görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına inanılır.

Kahve falında çiğdem çekirdek görmek karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına tabir olunur.

Kahve falında çiğdem yemek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında çiğdem tarlası görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında çiğdem yediğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında siyah çiğdem görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top