Kahve falında siyah çiğdem görmek

Kahve falında siyah çiğdem görmek sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah çiğdem gördüyseniz:

  • Sizi şaşırtacak bir haber almanız ihtimali güçlüdür.

Kahve falında siyah çiğdem görmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına delalettir.

Kahve falında çiğdem çekirdek görmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğdem yediğini görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, başarının adım adım yaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında çiğdem yemek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında çiğdem kabuğu görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı çiğdem görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına alamet eder.

Kahve falında çiğdem tarlası görmek büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı çiğdem çiçeği görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kısmetinin hep açık olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top