Kahve falında beyaz çiğdem görmek

Kahve falında beyaz çiğdem görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çiğdem gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı olaylar duygusal huzursuzluklar yaratabilir.

Kahve falında beyaz çiğdem görmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında çiğdem çekirdek görmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiğdem yediğini görmek ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiğdem tarlası görmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine delalettir.

Kahve falında çiğdem kabuğu görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, feraha ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah çiğdem görmek mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına yorulur.

Kahve falında sarı çiğdem görmek başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında çiğdem yemek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, gergin olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top