Kahve falında büyük oğlu olduğunu görmek

Kahve falında büyük oğlu olduğunu görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, başına türlü işler geleceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük oğlu olduğunu gördüyseniz:

  • Kısa vadeli düşünce yanlış tepkiler vermenize neden olabilir.

Kahve falında büyük oğlu olduğunu görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük oğlunu görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, birçok iş teklifi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini okutmak sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına işaret eder.

Kahve falında komşunun oğluyla öpüşmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun yüzüne tükürmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oğluna sünnet düğünü yapmak çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında oğlunu içki içerken görmek bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, korkularının üzerine gideceğine rivayet eder.

Kahve falında oğlunu ölmüş görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top