Kahve falında oğlunu ölmüş görmek

Kahve falında oğlunu ölmüş görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, birçok iş kapısının açılacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunu ölmüş gördüyseniz:

  • Ya da çok mantıklı görünmeyen beklentileriniz söz konusu olabilir.

Kahve falında kendi oğlunun sünnet olduğunu görmek yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunun olmasını görmek kişinin elindekilerinden de olacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında kitap okuyan birini görmek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine inanılır.

Kahve falında oğlunu ölmüş görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kişinin başarıdan başarıya koşacağına işarettir.

Kahve falında yüzünün okşandığını görmek haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında oğlunu düşerken görmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine işaret eder.

Kahve falında oğlunun traş olduğunu görmek işlerin bozulacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine işarettir.

Kahve falında oğlunun kafasını kesmek kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top