Kahve falında oğlunu içki içerken görmek

Kahve falında oğlunu içki içerken görmek çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, borcunun çok olacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunu içki içerken gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz, işleriniz ya da aşk hayatınızla ilgili konularda gerçeklerin anlaşılmasını sağlayacak ipuçları yüzünü gösterebilir.

Kahve falında oğlunun içki içtiğini görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunu içki içerken görmek sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında içki içip ağlamak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında içki içen görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına işaret eder.

Kahve falında babanı içki içerken görmek ters giden durumların düzeltileceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında babasının içki içtiğini görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında içki içip pişman olduğunu görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin içki içtiğini görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, hayatından çıkaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top