Kahve falında kendini okutmak

Kahve falında kendini okutmak karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına, üzüntü duyacağına, eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, canın derdine düşeceğine inanılır.

Kahve falında kendini okutmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı geliştirmek ya da geleceğinizi düzenlemek için zaman harcayabilir ya da bütçe yapabilirsiniz.

Kahve falında oğlunun uçak sürdüğünü görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına delalettir.

Kahve falında büyük oğlunu görmek kendi içindeki gücü keşfedeceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunu işerken görmek herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, lüksünün artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayetel kürsi okuyamamak iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunu evlenmiş görmek sevdikleri ile bir arada olacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oğluna nişan yapmak girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında oğlunun öldürüldüğünü görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunun ishal olduğunu görmek aile içinden birinin gurbete çıkmasına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top