Kahve falında büyük oğlunu görmek

Kahve falında büyük oğlunu görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, siparişlerinin çoğalacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında büyük oğlunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda zıt fikirleri olan kişilerle karşı karşıya gelebilirsiniz.

Kahve falında büyük oğlunu görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında büyük oğlu olduğunu görmek bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızı ve oğlu olduğunu görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş oğluna sarılmak iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye mevlid okutmak bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında oğlunun eşini görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun ölüp dirildiğini görmek her geçen gün sorunların artacağına, hep dua edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun ağladığını görmek yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top