Kahve falında buğday ve su görmek

Kahve falında buğday ve su görmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına alamet eder.

Kahve falında buğday ve su gördüyseniz:

  • Kendinize faydası olacak konulara zaman ayırmanızda fayda var.

Kahve falında buğday ve su görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında suyun içinde buğday görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında buğday suyu içmek ticaret adamı (kadını) olacağına, üzüntülerinin biteceğine inanılır.

Kahve falında su ve buğday görmek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buğdayı suya dökmek elini eteğini hayattan çekeceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında buğday destesi görmek sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buğday bahçesi görmek verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, çocuklarının fazla olacağına yorulur.

Kahve falında buğday filizi görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top