Kahve falında buğday bahçesi görmek

Kahve falında buğday bahçesi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, işlerindeki karın artacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buğday bahçesi gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklar hayatınıza yeniden girebilir.

Kahve falında buğday bahçesi görmek kısmetsizlik yaşayacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buğday mısır görmek iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına yorulur.

Kahve falında buğday sattığını görmek bazı operasyonlar geçireceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde buğday görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah buğday görmek rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına delalet eder.

Kahve falında buğday ve yılan görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tencerede buğday görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında buğday başağı toplamak uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top