Kahve falında su ve buğday görmek

Kahve falında su ve buğday görmek yeni malların alınacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine yorulur.

Kahve falında su ve buğday gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz yoksa deneyimli zeki biri sizi etkileyecek.

Kahve falında buğday suyu içmek onunla güzel bir ilişki kuracağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine alamet eder.

Kahve falında suyun içinde buğday görmek kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında buğdayı suya dökmek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında buğday ve su görmek gelirinin azalacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında su ve buğday görmek önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında orakla buğday biçmek ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir oda dolusu buğday görmek borçları varsa ödeyeceğine, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buğday ekildiğini görmek en küçük sorunda parlayacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top