Kahve falında buğday suyu içmek

Kahve falında buğday suyu içmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, işlerinin çok yolunda gideceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, kısmetinin de açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buğday suyu içmek gördüyseniz:

  • Devam eden bir ilişkiniz varsa size bazı olumsuz şeyler söyleyebilirler.

Kahve falında buğday suyu içmek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine yorulur.

Kahve falında buğday çorbası içmek hayattan yana keyif bulacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buğday ve su görmek harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına inanılır.

Kahve falında buğdayı suya dökmek işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına işarettir.

Kahve falında su ve buğday görmek ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine delalettir.

Kahve falında suyun içinde buğday görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine yorulur.

Kahve falında tavuk suyu içmek karanlıkların aydınlanacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında klorlu su içmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top