Kahve falında buğdayı suya dökmek

Kahve falında buğdayı suya dökmek iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında buğdayı suya dökmek gördüyseniz:

  • Pohpohlanmaya, övülmeye çok hevesli olmanız yüzünden çevrenizde bir anda kötü niyetli, kurnaz sizden birşeyler koparmak isteyen kimselerin birikmesine sebeb olabilir.

Kahve falında buğdayı suya dökmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buğday dökmek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına delalettir.

Kahve falında buğday ve su görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine yorulur.

Kahve falında su ve buğday görmek sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinde buğday görmek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para delalet eder.

Kahve falında buğday suyu içmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine delalettir.

Kahve falında ateşe su dökmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine delalet eder.

Kahve falında abdest alana su dökmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top