Kahve falında klorlu su içmek

Kahve falında klorlu su içmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, istediği noktalara ulaşacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında klorlu su içmek gördüyseniz:

  • Ani değişiklikler size zarar verebilir.

Kahve falında klorlu su içmek büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine delalettir.

Kahve falında klorlu su görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine delalet eder.

Kahve falında işyerinde su içmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, dişe diş savaşacağına işaret eder.

Kahve falında karadut suyu içmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, bir yere taşınmaya işarettir.

Kahve falında başkasının bardağından su içmek kendisini korumaya alacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir tas su içmek toparlanmasının da uzun süreceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine rivayet eder.

Kahve falında ayva suyu içmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden soğuk su içmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, mutluluğa ve neşeye yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top