Kahve falında birinin saçını yıkadığını görmek

Kahve falında birinin saçını yıkadığını görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, saygının hiç eksik olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin saçını yıkadığını gördüyseniz:

  • Bazı konulara katılımda bulunarak veya zamanınızı angaje ederek hata yapıyor olabilirsiniz.

Kahve falında saçlarını şampuanla yıkamak umutlarının bitmesine sebep olacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında kızının saçını yıkadığını görmek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına delalettir.

Kahve falında başkasının saçını yıkamak tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasını saçını yıkamak günahlarının affedileceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına inanılır.

Kahve falında saçlarını yıkamak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, sağlığını da kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında saçları yıkamak yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin saçını yıkamak kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçını sütle yıkamak alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top