Kahve falında saçları yıkamak

Kahve falında saçları yıkamak alışveriş yapacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, güç ve para kaybedeceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, birlikte kâh ağlayacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına rivayet eder.

Kahve falında saçları yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilere güvenmeniz durumunda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz ya da işler istediğiniz şekilde halledilmeyebilir.

Kahve falında boyalı saçı yıkamak iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına yorulur.

Kahve falında saçını yıkamak ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, kısmetin ve şansın açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçını soğuk suyla yıkamak çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına yorulur.

Kahve falında sütle saç yıkamak çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine inanılır.

Kahve falında saçı yıkamak sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi saçını yıkamak yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmurda saç yıkamak sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında saçlarını yıkamak teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top