Kahve falında başkasını saçını yıkamak

Kahve falında başkasını saçını yıkamak haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında başkasını saçını yıkamak gördüyseniz:

  • Belli bir girişim için ihtiyaç duyulan kişiyi, zamanı bulabilir ya da gereken talebi oluşturabilirsiniz.

Kahve falında saçımı yıkamak parasal krizler yaşanacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına alamet eder.

Kahve falında banyoda saç yıkamak bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında yeşil sabunla saç yıkamak sorunların birbiri ardına geleceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı yıkamak hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine inanılır.

Kahve falında sütle saç yıkamak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına tabir olunur.

Kahve falında saçını sabunla yıkamak rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek saçı yıkamak Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına delalettir.

Kahve falında sabunla saç yıkamak daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top