Kahve falında başkasının saçını yıkamak

Kahve falında başkasının saçını yıkamak halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, getirisi çok olan işler yapacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına yorulur.

Kahve falında başkasının saçını yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı tanıdıklarınız önemsediğiniz hedeflerinizden birisini gerçekleştirmenize yardım edebilirler.

Kahve falında saç yıkamak maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında şampuanla saç yıkamak böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına işaret eder.

Kahve falında saçını sütle yıkamak sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine delalettir.

Kahve falında erkek saçı yıkamak sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını sabunla yıkamak gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurda saç yıkamak işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını saçını yıkamak icat yapacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına yorulur.

Kahve falında boyalı saç yıkamak hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top