Kahve falında birinin saçını yıkamak

Kahve falında birinin saçını yıkamak istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, borçlarını ödeyeceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, bereket ve huzur geleceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine delalettir.

Kahve falında birinin saçını yıkamak gördüyseniz:

  • Yanlış bilgiler veya kafa karıştıran işaretler sizi zor bir yola sokabilir.

Kahve falında başkasının saçını yıkadığını görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ölü saçı yıkamak rahata ve huzura kavuşacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde saç yıkamak ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, kazancın daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında banyoda saç yıkamak mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine delalettir.

Kahve falında başka birinin saçını yıkamak bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz sabunla saç yıkamak işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpüklü saç yıkamak hasret gidereceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli saç yıkamak anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, başarılarını ispat edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top