Kahve falında saçlarını yıkamak

Kahve falında saçlarını yıkamak her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına işaret eder.

Kahve falında saçlarını yıkamak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bir kırgınlık yaşamanız ya da evliyseniz eşinizle gerilimli durumlara girmeniz olasıdır.

Kahve falında kendi saçını yıkamak gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına işaret eder.

Kahve falında boyalı saç yıkamak hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin saçını yıkamak yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saç yıkamak aralarındaki ağız tadının bozulacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin saçını yıkamak bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, atılım yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçını soğuk suyla yıkamak bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında sürekli saç yıkamak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına alamet eder.

Kahve falında uzun saç yıkamak bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top