Kahve falında birinin menisini görmek

Kahve falında birinin menisini görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, sorunların tamamen biteceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, darp edileceğine işarettir.

Kahve falında birinin menisini gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki ya da sağlığınızla ilgili konularda kontrolü ele almaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında kocanın menisini görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, mal ve para sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında erkek menisi yutmak kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında hayvan menisi görmek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi menini görmek kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, çok daha iyi günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında kendi menisini içmek geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında bir erkeğin menisini görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpek menisi görmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kardeşinin menisini görmek yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top