Kahve falında kendi menini görmek

Kahve falında kendi menini görmek sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, o işten ekmek yiyeceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında kendi menini gördüyseniz:

  • Hayatınızın istediğiniz gibi ilerlemeyen veya beklentilerinizi karşılamayan bölümlerinde bazı değişiklikler yapmanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Kahve falında kendi menini görmek kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının menisini görmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının menisini görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında köpek menisi görmek vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin menisini görmek şeref ve rütbeye, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin menisini görmek yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin menisini görmek canını ve malını garanti altına alacağına, insanların hayır dualarının alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insan menisi görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top