Kahve falında hayvan menisi görmek

Kahve falında hayvan menisi görmek kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, geçiminin güçleşeceğine, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, kazancın artmasına, bilakis malının çoğalacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında hayvan menisi gördüyseniz:

  • Olaylara daha derin bakabilir veya duygusal olabilirsiniz.

Kahve falında hayvan menisi görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpek menisi görmek hasretlerin biteceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında bir erkeğin menisini görmek çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin menisini görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin menisini görmek kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocanın menisini görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında meninin görmek umduklarını bulamayacağına, sıkıntılarından arınacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşinin menisini görmek para biriktirebileceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top