Kahve falında köpek menisi görmek

Kahve falında köpek menisi görmek mutlu ve huzurlu biri olacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, aile işlerinin başına geçeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, çalıştığına değeceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek menisi gördüyseniz:

  • Katılacağınız toplantıda size ileride faydası dokunabilecek ilginç bir tanışma yapabilirsiniz.

Kahve falında köpek menisi görmek çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında erkeğin menisinin aktığını görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin menisi görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında kendi menisini içmek büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında oğlunun menisini görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına yorulur.

Kahve falında meninin görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının menisini görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına alamet eder.

Kahve falında insan menisi görmek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top