Kahve falında kocanın menisini görmek

Kahve falında kocanın menisini görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerini düzene sokacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kocanın menisini gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almanız veya farklı şeyler denemeniz eviniz veya ailenizle ilgili başlıklarda problemler çıkmasına neden olabilir.

Kahve falında kocanın menisini görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kocasının menisini görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının menisini görmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine delalettir.

Kahve falında kendi menisini içmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin menisini görmek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi menini görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Kahve falında birinin menisini görmek içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine rivayet eder.

Kahve falında erkeğin menisi görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top