Kahve falında kardeşinin menisini görmek

Kahve falında kardeşinin menisini görmek ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, girdiği işleri kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, makamının sürekli yükseleceğine inanılır.

Kahve falında kardeşinin menisini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı şeylerin farkında olmayabilirler veya çözümün parçası olmak istemedikleri ya da tembellik ettikleri konular olabilir.

Kahve falında kardeşinin menisini görmek gönül sızılarının dineceğine, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin menisini görmek ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi menisini görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında kocasının menisini görmek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, yazgısının güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında erkeğin menisini görmek rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bir erkeğin menisini görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında birinin menisini görmek zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, huzura erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin menisi görmek başarılı olacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top