Kahve falında bir kişiye ekmek vermek

Kahve falında bir kişiye ekmek vermek mal edineceğine, iş sahibi olacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kişiye ekmek vermek gördüyseniz:

  • Kazanç konularında planlanmış değişik düşüncelere sahipsiniz.

Kahve falında ölen bir kişiden ekmek almak kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına işaret eder.

Kahve falında ölen kişiden ekmek almak evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölen kişinin ekmek yaptığını görmek eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kişiye ekmek vermek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kişiye ekmek vermek güvensizlik duymaya, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş kişiye ekmek vermek kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş kişiden ekmek almak çok sevinçli haberler alacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında ölen kişiye ekmek vermek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top