Kahve falında ölen kişiye ekmek vermek

Kahve falında ölen kişiye ekmek vermek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, son model arabaya sahip olacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, geçim derdinden kurtulacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiye ekmek vermek gördüyseniz:

  • Sizi bazı tartışmaların içerisine çekmek isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında bir kişiye ekmek vermek uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına delalettir.

Kahve falında ölen bir kişiden ekmek almak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş bir kişiye ekmek vermek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişiden ekmek almak ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına alamet eder.

Kahve falında ölen kişinin ekmek yaptığını görmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiden ekmek almak falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişiye ekmek vermek her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine işaret eder.

Kahve falında ölen kişiye ekmek vermek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top