Kahve falında ölmüş bir kişiye ekmek vermek

Kahve falında ölmüş bir kişiye ekmek vermek onun kıymetini her daim bileceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, üzüleceğine, ağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş bir kişiye ekmek vermek gördüyseniz:

  • Genellikle kısa ilişkileri tercih edeceksiniz.

Kahve falında ölen kişinin ekmek yaptığını görmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına delalettir.

Kahve falında bir kişiye ekmek vermek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş bir kişiye ekmek vermek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş kişiden ekmek almak hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen kişiden ekmek almak güzel bir bayanla evlilik yapacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen kişiye ekmek vermek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen bir kişiden ekmek almak aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişiye ekmek vermek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top