Kahve falında ölen kişiden ekmek almak

Kahve falında ölen kişiden ekmek almak eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, büyük kazanç elde edeceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen kişiden ekmek almak gördüyseniz:

  • Mücadeleden çekinmeyin sonuçta bir defa daha kazanan taraf siz olacaksınız.

Kahve falında ölen bir kişiden ekmek almak bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında bir kişiye ekmek vermek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölen kişiden ekmek almak hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine yorulur.

Kahve falında ölen kişiye ekmek vermek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine delalettir.

Kahve falında ölen kişinin ekmek yaptığını görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş kişiden ekmek almak kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kişiye ekmek vermek güvenlikli bir siteye taşınılacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişiye ekmek vermek ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, can sıkıntısının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top