Kahve falında ölmüş kişiden ekmek almak

Kahve falında ölmüş kişiden ekmek almak üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına, her geçen gün başarıların artacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş kişiden ekmek almak gördüyseniz:

  • Her zaman yüzünü gösteren bir konu tekrarlanabilir.

Kahve falında ölen kişinin ekmek yaptığını görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, çocuklar gibi şen olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiden ekmek almak karlı işler alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş kişiden ekmek almak kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine yorulur.

Kahve falında ölen bir kişiden ekmek almak bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş bir kişiye ekmek vermek bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişiye ekmek vermek aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş kişiye ekmek vermek işlerin daha kötüye gideceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine inanılır.

Kahve falında ölen kişiye ekmek vermek bunun da geleceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top