Kahve falında bir kadının saçını çekmek

Kahve falında bir kadının saçını çekmek her zaman şükür içinde olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine delalet eder.

Kahve falında bir kadının saçını çekmek gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler veya bağlantılar yeni fırsatların kapısını açabilir.

Kahve falında kadının saçını çekmek çaresiz durumlara düşeceğine, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadının saçını çekmek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçını çekmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında eşinin saçını çekmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi saçını çekmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, işlerin büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında birini saçını çekmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının saçını çekmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanının saçını çekmek büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top