Kahve falında birini saçını çekmek

Kahve falında birini saçını çekmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, yıpranacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına inanılır.

Kahve falında birini saçını çekmek gördüyseniz:

  • Yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla ilişkiler, seyahatler, eğitim, hukuk veya medya konularında yenileyici etkiler veya yeni olanaklar kendini gösterebilir.

Kahve falında bir kızın saçını çekmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçını çekmek şansının da döneceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine alamet eder.

Kahve falında ağzından saç kılı çekmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanının saçını çekmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçına fön çekmek rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin saç çekmek bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçını çekmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına inanılır.

Kahve falında kadının saçını çekmek iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, tecrübe sahibi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top