Kahve falında arkadaşının saçını çekmek

Kahve falında arkadaşının saçını çekmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, iyilik ve güzellik bulacağına, dolayısıyla geleceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçını çekmek gördüyseniz:

  • İşinizi veya sağlığınızı ilgilendiren konularda aksilikler veya sıkıntılar olabilir.

Kahve falında arkadaşının saçını çekmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşınla halay çekmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşlarınla halay çekmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının dişini çekmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının fotoğrafını çekmek onların mutluluğu için kendisini adayacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini saçını çekmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının saçını çekmek iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin saçını çekmek attığı her adımı düşüneceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top