Kahve falında başkasının saçını çekmek

Kahve falında başkasının saçını çekmek kazancın daha da artacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına işarettir.

Kahve falında başkasının saçını çekmek gördüyseniz:

  • Sırların ağzınızdan kaçması sorunlara neden olabilir.

Kahve falında saça fön çekmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine rivayet eder.

Kahve falında birini saçını çekmek deniz aşırı işler yapılacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi saçını çekmek birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin saçını çekmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarına fön çekmek birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin saç çekmek sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında saç fön çekmek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının saçını çekmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top