Kahve falında kendi saçını çekmek

Kahve falında kendi saçını çekmek kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, malının artacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine delalettir.

Kahve falında kendi saçını çekmek gördüyseniz:

  • Belli iş ya da konularda kendi lehinize düzenlemeler yapabilirsiniz.

Kahve falında eşinin saçını çekmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında saç çekmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının saçını çekmek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında saçından çekmek başarıya ulaşacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine rivayet eder.

Kahve falında saça fön çekmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi saçını çekmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kızın saçını çekmek amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının saçını çekmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top