Kahve falında beklenen haberi almak

Kahve falında beklenen haberi almak kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beklenen haberi almak gördüyseniz:

  • Bazı kayıplarınız olabilir ya da bir şeylerden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında beklenen haberi almak ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemeği beğenmemek ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine delalettir.

Kahve falında beklemediğin birini görmek kolaylıklara kavuşacağına, iç huzurunun yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında yüzüğü beğenmemek ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, sıkıntılarını çözeceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlik beğenmemek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında bektaşi görmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına inanılır.

Kahve falında hacı bektaşi veli görmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında bekleyen birini görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top