Kahve falında yemeği beğenmemek

Kahve falında yemeği beğenmemek elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, umutların yıkılacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yemeği beğenmemek gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız eskiden bahsettiğiniz bir plan veya projeyi gerçekleştirmenize yardım edebilir.

Kahve falında yemek beğenmemek sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yemeği beğenmemek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini beğenmemek büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında gelinlik giymek ama beğenmemek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elbise beğenmemek rızkının sonsuz olacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tekir bekir ayakkabı görmek dertlerinden kurtulacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giyip beğenmemek yaşanan yokluğun biteceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına alamet eder.

Kahve falında kendini beğenmemek günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top