Kahve falında beklemediğin birini görmek

Kahve falında beklemediğin birini görmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına yorulur.

Kahve falında beklemediğin birini gördüyseniz:

  • Yakın bir ilişkinizi etkileyebilecek duygusal sorunlarla karşılaşmamak için belli konularda ödünler vermeniz veya bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında beklemediğin birini görmek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında hacı bektaşi veliyi görmek mevkilerinin yüksek olacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenazeyi bekletmek işlerinin açılıp kazancının artacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında yemeği beğenmemek bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına tabir olunur.

Kahve falında elbiseyi beğenmemek işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlik giymek ve beğenmemek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemek beğenmemek sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında hacı bektaş veli görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top