Kahve falında bekleyen birini görmek

Kahve falında bekleyen birini görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, kazancının günden güne arttıracağına, üzüleceğine ve ağlayacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, rahat bir hayat süreceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine inanılır.

Kahve falında bekleyen birini gördüyseniz:

  • Bir iş birliği ya da ortaklık istenilen ekstrayı getirebilir.

Kahve falında elbise beğenmemek çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında hacı bektaşi veli görmek bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına işaret eder.

Kahve falında bir şeyi beğenmemek barış için adım atacağına, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına yorulur.

Kahve falında gelinlik beğenmemek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında beğenmediği gelinliği giymek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine işarettir.

Kahve falında ev alıp beğenmemek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine tabir olunur.

Kahve falında beklenmedik misafir görmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında birini beğenmemek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top