Kahve falında yüzüğü beğenmemek

Kahve falında yüzüğü beğenmemek huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına yorulur.

Kahve falında yüzüğü beğenmemek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız veya evinizle ilgili konulara daha hassas yaklaşmanız gerekiyor.

Kahve falında yüzük beğenmemek hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüğü beğenmemek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına yorulur.

Kahve falında hacı bektaşa gitmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, üstünlük elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ama beğenmemek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına tabir olunur.

Kahve falında yemek beğenmemek istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beklemediğin birini görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elbiseyi beğenmemek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cenazeyi bekletmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top