Kahve falında başkasının şeftali yediğini görmek

Kahve falında başkasının şeftali yediğini görmek hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının şeftali yediğini gördüyseniz:

  • Herşeyden önce önemli konumlardaki kimseleri hoş tutmalı, onların bazı kaprislerine katlanmalısınız.

Kahve falında şeftali yedirmek dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında şeftali yediğini görmek verimli işlere gireceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının şeftali yediğini görmek maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına inanılır.

Kahve falında kayısı ve şeftali görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine delalettir.

Kahve falında şeftali meyvesi görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında iri şeftali görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında şeftali ve incir görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında şeftali reçeli görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top