Kahve falında şeftali reçeli görmek

Kahve falında şeftali reçeli görmek kazancının bereketleneceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeftali reçeli gördüyseniz:

  • Çok fazla konuşmak veya gereksiz konuşmaları dinlemek yerine uygulayıcı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında şeftali reçeli yemek nerede hata yaptığını sorgulayacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeftali reçeli görmek refah içinde olacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ekmeğe reçel sürmek ön planda kalmayı sağlayacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kivi reçeli görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızılcık reçeli yemek daha fazla kazanç getireceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında incir reçeli almak üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, işinin başına geçeceğine inanılır.

Kahve falında kayısı reçel yemek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, sermayesinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayısı reçeli yapmak zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top